Gastenboek

-
(1832)

(22) Henri

29 February 2012 00:48


Rafaella waarom luistert de jury niet naar de internationale vertegenwoordiging. Chocolatte is een lekker nummer met een heerlijke act. Het zou een fantastische inzending voor Eurovisie zijn. Hopelijk een hit!!
Ga zo door .... de oude Rafaella is back!

(21) Robin & Fred

28 February 2012 21:59


Hallo,
Wij vonden jou nummer en act verrreweg de beste!!!
zeg maar gerust... de allerbeste!!!
swingend, opzwepend, sexy!!!
Gewoonweg de ingredienten die scoren op 'n songfestival.
Maar nee, ze sturen hiawatha :-)
Het is al eerder gezegd, maar als je de kans krijgt om volgend jaar weer mee te doen... DOEN!!!
Groetjes!
en sucses verder, wij hopen nog heel veel meer van je te horen en zien.
Robin & Fred.

by the way.... wij zijn verslingerd aan chocolate late lots of chocolate!!! mmmm... :-)
mxvki

(20) Jeroen

28 February 2012 20:59


Hey,
Raffaela jij was echt dé top-act van de avond.
Onbegrijpelijk dat de jury dat niet zag.
Gaaf nummer, ik krijg het nu al niet meer uit mijn hoofd.
Geweldig!

(19) dieselboy

28 February 2012 20:58


Hey Mooie Vrouw,

We balen hier in amsterdam echt als een stekker dat jij niet door bent! Jij had een vette nummer met een leuke dance act, echt een artiest om te zien met internationale allure, een complete voorstelling, kippenvel en een feest gevoel kregen wij ervan! Nu de haarige totumpaal is doorgegaan in de voetsporen van sjalalie sjalalla met de draaiorger, weet ik het ook niet meer. Door gaan, je hebt je zelf bewezen en nu mij en mn vriend als fan erbij :).
Succes. XXX

(18) renders

28 February 2012 20:51


Ik vond dat je het goed had gedaan op het nationaal songfestival. En als ik de reacties hoor van mensen hadden ze beter jou kunnen sturen. Misschien iets te gewaagd gekleed :-). Volgend jaar weer mee doen en dan weer met een leuk dance nummer. Tot volgend jaar

(17) Charissa

28 February 2012 19:17


My Tbozz..

This looks friggin' PRITTY!!
Heeeeeeeul mooi gedaan! En heeeeul GOED bezig!!
We are sooooooo PROUD of YOU :D

I Heart You

(16) eddy

28 February 2012 18:59


Wat was je weer geweldig, ik baal ontzettend dat je het niet geworden bent. Please doe volgend jaar weer mee dan zul je het zeker gaan maken. Jouw nummer is top, komt het ook op een cd single? Die Petra met haar commentaar ziet er zeker zelf niet uit. I love you Raffaela.

(15) E

28 February 2012 16:48


Heerlijk dance-nummer en een goed optreden. Jammer dat je niet gewonnen hebt, maar ik zou zeggen volgende keer beter. Ik hoop echt dat je nog een keer mee doet en je niet uit het veld laat slaan.

Ik vind het een prima nummer, ligt lekker in het gehoor en het blijft hangen. Dat gezeur over die kleding. Lekker sexy net zoals het nummer. You go girl !!

grtz
E

(14) Sjaak

28 February 2012 10:50


Het nummer klonk best Oostblok goed en dat scoort op het songfestival dus voor mij was je een goede 2de. Maar het heeft ook met de gun factor te maken en de air die je uitstraalt pruimen de meeste NL'ers niet dus misschien kan je daar eens naar kijken al heb je wat mijn betreft je kansen nu wel gehad. In mijn beleving heb je lak aan alles maar dan moet je ook van de buitencategorie zijn en daar ben je te middelmatig voor. Waarschijnlijk wordt dit berichtje geskipt maar ik hoop dat je het ziet voor ze het verwijderen.

(13) Theday

27 February 2012 23:28


Hey,

Ik vond dat jij naar het songfestival moest net zoals de jury van het buitenland. Die wilde jouw daar ook zien (ze gaven meer stemmen aan jouw dan aan Joan).
En dat gedoe om je kleding. Veel mooie vrouwelijk artiesten staan zo op het podium, dus waarom mag jij dat niet. Dan komt ineens dat truttige nederland weer. Iedereen kijkt naar de clips van beyonce en rihanna, maar een nederlandse mag niet zo optreden op het songfestival. Wat een gelul.

Veel succes met je verdere carrière en hoop voor je dat het nummer toch een hit wordt. Naam *


 E-mail


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha