Raffaëla zet zich in voor Warriors of Love

Raffaëla Paton zet zich op vrijdag 2 augustus in voor Warriors of Love, een groot evenement tijdens de Amsterdam Gay Pride. Het doel van het evenement is om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de strijders die zich inzetten voor de LGBT’s in hun eigen (gevaarlijke) land.

Op 2 augustus worden tijdens de Gay Pride lesbiennes, homos, biseksuelen en transgenders (lhbt`s) die strijden voor gelijke rechten, liefdevol toegezongen tijdens het concert Strijders voor de Liefde on Stage. Het evenement vindt op 2 augustus vanaf 19 uur plaats op het Rembrandtplein in Amsterdam. RTL4 zendt het zaterdag 17 augustus om circa 23.45 uur uit en herhaalt het op zondag 18 augustus om 11.20 uur. Het concert komt ten bate van het Pride Fonds van Amnesty International en COC Nederland.

Strijders voor de Liefde on Stage komt ten bate van het Pride Fonds, dat steun geeft aan lesbiennes, homo`s, biseksuelen en transgender (LHBT`s) activisten in nood. Door LOVE te sms`en naar 4333* wordt drie euro gedoneerd aan het Pride Fonds. Het concert Strijders voor de Liefde on Stage is een initiatief van TV-makers Marieke Slinkert en Sipke Jan Bousema en wordt mogelijk gemaakt door Amnesty International, COC Nederland en Vrouwen van Nu. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam, de Remonstrantse Broederschap en het Blauwe Fonds en wordt geproduceerd door Dijkwerk & SJB Media i.s.m. Stichting ProGay.